Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Η λύση στην Ελληνική κρίση απο το Μητσοκαμπουράκη!!!


Ο Μητσος Καμπουρακης, ο γνωστος δημοσιογραφος με το σκανδαλο με τα τσιμπουκια του ζαχοπουλου, του μεγκα,dvd,"το ειδα-δεν το ειδα" γραφει τακτικα στο εναλλακτικο, αλαφροισκιωτο, αταμπελωτο, ταρχιδιαμουκουνιουνται σαιτ protagon.gr.
Επεσα δυστυχως στο ακολουθο αρθρο του μητσοκαμπουρακη και εβαλα τα γελια:"Η σκέψη μας εδώ στο protagon είναι πολύ απλή. Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει η είσοδος 12 δις ευρώ τον χρόνο στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα; Τι σημαίνει σε επενδύσεις, σε νέες θέσεις εργασίας; Σε πολύπλοκα προβλήματα λοιπόν, χρειάζονται απλές λύσεις.
Στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι. Μην ψαρώνετε από τα πολυδιαφημισμένα ξένα προϊόντα, μη θεωρείτε μόδα την κατανάλωση τους. Οι πολυεθνικές του τροφίμου, του ποτού, του ρούχου, της συσκευής, μας έκαναν να τρώμε πλαστικά σαν Αμερικάνοι, να ντυνόμαστε σαν Βρεττανοί ή Ιταλοί, να πίνουμε σαν Γάλλοι, να γίνουμε γκατζετάκηδες σαν Γιαπωνέζοι. Η ματιά μας πρέπει να είναι ανοικτή στον κόσμο, αλλά όχι ως το σημείο να περιφρονήσουμε τους εαυτούς μας και να υιοθετήσουμε συμπεριφορές συλλογικής καταστροφής μας. Ως εδώ. Αξίζουμε πολύ περισσότερα και ως παραγωγοί και ως καταναλωτές και ως αυτεξούσιοι πολίτες."  


Με λιγα λογια,γιατι δεν ειναι ολοι μαζοχιστες και μαλακες,οπως εγω, ωστε να κατσουν να το διαβασουν μεχρι τελους,ο μητσοκαμπουράκης λεει πως:


 Αν ο καθε ελληνας αγορασει μες το 2012 1000 ευρω ελληνικα προιοντα και οχι ξενα,τοτε θα προστεθει στην ελληνικη οικονομια το ποσο των 12δις ευρω και θα γινει η αρχη της σωτηριας της χωρας.


ΔΗΛΑΔΗ: 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΡΑ ΜΑΤΙΝΑ, Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΤΟΥΧΑ,ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!!!!!


Μου θυμησε ενα παλιοτερο αρθρο του προκατοχου μου, που πεθανε σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα στη νικαραγουα.Διαβαστε το αρθρο στο ακολουθο λινκ:


http://tro-ma-xtikio.blogspot.com/2011/03/blog-post.html


 Τι κοινο εχουν τα δυο αρθρα?
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ.