Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Νέο Καμμένο Κόμμα.Ο Παναής Καμμένος προχώρησε στην ίδρυση ενός νέου μεγάλου καμμένου κινήματος.
Λέγεται Καμμένος Α.Ε.-Οχι!οχι! Δε σημαίνει "ανώνυμος εταιρία".
Σημαίνει
"Ανεξάρτητοι Έλληνες".
Τόσο ανεξάρτητοι , όσο ο νεοδημοκράτης αρχηγός τους.
Έχουν και περίφημον σλόγκαν:

"Ειμαστε πολλοί
 Είμαστε ανεξάρτητοι
 Είμαστε Έλληνες."


Σλόγκαν κομμένο και ραμμένο για όλους τους νεόπτωχους, μικροαστούς που είδαν τους "300" και την έχουν δει απόγονοι του Λεωνάϊντας.
Για όλους τους ανεπρόκοπους, διεφθαρμένους, πελάτες/ψηφοφόρους -επι σειρά ετών- της νουδους και του πασοκ.
Για όλους τους συνυπεύθυνους για την κατάντια της χώρας.
Τους υπερπατριώτες του καναπέ που πιστεύουν τις παπαριές του Καμμένου ότι για την κρίση φταίνε τα cds του παπανδρέου, η.. λέσχη μπίλντερμπεργκ, οι μασόνοι, οι τέκτονες, οι ιλλουμινάτι και το μουνί της γυναίκας του νεκροθάφτη.
Για όλους τους ακροατές του Τράγκα, του βαρύμαγκα "πολιτικού σχολιαστή" που πληρώνεται αδρά για να παριστάνει τη δυσκοίλια γριά σε εμμηνόπαυση, καθε πρωί στον Real fm, και κατα τον οποίον για την ελληνικη κρίση ευθύνεται η "αρχιξεκωλιάρα" Μέρκελ και ο .. "αναπηρος γκόλουμ" Σόιμπλε.

                                 

Επειδή είχατε την υπομονή να διαβάσετε ως εδώ σας παρουσιάζουμε σε πρώτη αποκλειστικότητα   τον ύμνο των.. Ανεξάρτητων Νεοδημοκρατών που συνέθεσε ο κυρ-Γιάννης ο Μπαγλαμάς, ο μαέστρος του σκυλάδικου "Φαιβ Σταρς" στον Ισθμό Κορίνθου.


Ο αρχηγός Παναής ,όπως θυμόμαστε από παλιότερο άρθρο μας 


ως υπερπατριώτης, παλικαράς που είναι, υποσχέθηκε πως θα φορά βρακί στο εξής "Γκρης ιζ νοτ φορ σεηλ" , ελληνιστί "η Ελλας δεν ειναι για ιστιοπλοϊα"!
(Tουλάχιστον, μέχρι να μπει στη βουλή και να συνεργαστεί με τη Νουδου για να γίνει υπουργός στο υπουργείο.. εε.. τεσπα, σε οποιοδήποτε υπουργείο.)