Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Δικάζεται σήμερα ο Αυγουστίνος Δημητρίου

Ο Κύπριος φοιτητής που έγινε τόπι στο ξύλο "από μια ζαρντινιέρα" στη Θεσσαλονίκη, δικάζεται σήμερα στη συμπρωτεύουσα,εξαιτίας των μηνύσεων που έφαγε από βασανιστές-μπάτσους που τον συνέλαβαν το ίδιο βράδυ.
Δε φτάνει που τον ξεσκισαν στο ξύλο.
Δε φτάνει που πήγαινε ο κάθε πικραμένος βρωμιάρης μπασκίνας και του τράβαγε από μια κλωτσιά, ενω ηταν πεσμένος, για να ξεσπάσει επειδή ο πενιχρός μισθός του δεν του φτάνει για τις δόσεις για το σουμπαρού ιμπρέζα ή επειδή χαριεντίζεται η γυναίκα του με τον σουβλατζή της γειτονιάς.
Δε φτάνει που έβγαινε ο κάθε πρασινομπλέ εκπρόσωπος-συνδικαλιστής των μπάτσων και κάλυπτε τα ΟΡΓΙΑ με εκφράσεις του στυλ : "ήταν μια υπερβολική σύλληψη..η σύλληψη δε γίνεται θυμιατήρια".
Δε φτάνει που έχουν μείνει ατιμώρητοι ΟΛΟΙ οι (άμεσα ή έμμεσα) εμπλεκόμενοι.

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝΥΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ "ΚΑΛΥΨΟΥΝ"..

Με την ίδια λογική, αν κάποιος βιάσει τις κόρες και τις μανάδες των βασανιστών της Θεσσαλονίκης,θα πρέπει να τις μηνύσει μετά για σεξουαλική παρενόχληση, να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους, καθώς και να τις μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση,αφού κανείς δεν τις άγγιξε,αυτές έπεσαν σε μια ζαρντινιέρα με.. αγγούρια.

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο της οργής..