Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο γιος του Καντάφι ακολουθεί γραμμή Παπανδρέου.


Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του μούλικου του Καντάφι, σιγουρευτήκαμε πλέον 100% πως η αγάμητη που γράφει τους λόγους του ΓΑΠ, γράφει και τους λόγους των Καντάφιδων. Βγήκε χτες το μπάσταρδο και δήλωσε στο Αλ Αραμπίγια (το αντίστοιχο Μέγκα) πως "η κατάσταση είναι έξοχη στα τρία τέταρτα της χώρας" και άμεσα μας έφερε στο μυαλό, τις παπαριές που έλεγε ο ΓΑΠ "λεφτά υπάρχουν" προεκλογικώς. Αυτό που δε διευκρίνισε ο Κανταφογιός ήταν πως αναφερόταν στις περιοχές που είναι στην έρημο και μόνοι κάτοικοι είναι τα τρωκτικά και μαμούνια,που να του μπουν όλα στον κώλο, όπως αντίστοιχα, ο φίλος τους(ΚΑΙ των Κανταίφιδων ΚΑΙ των τρωκτικών) ο Παπανδρέου δεν είχε διευκρινίσει ότι λεφτά υπάρχουν,αλλά στις τσέπες των φίλων και υποστηρικτών του και ότι δεν έχει σκοπό να τα ακουμπήσει.
Πέραν τούτου,όλα τα ελληνικά , άθλια ΜΜΕ μόλις "πήραν γραμμή" να στραφούν εναντίων των Κανταίφιδων, άρχισαν να μιλούν για δικτάτορα, για νεποτισμούς για 40 κάτι χρόνια εξουσίας κλπ. Δηλαδή ρε μπαγλαμάδες η δυναστεία των Παπανδρέου μας κυβερνά λιγότερα χρόνια?Ή μήπως είναι καλύτερος απτον γεροκανταίφι επειδή δεν έχει ακόμα αρχίσει να μας πετά αέρια μουστάρδας ή να μας βομβαρδίζει?
Oι ερωτήσεις είναι ρητορικές. Ο Παπανδρέου : 1)δε βομβαρδίζει τις ελληνικές πόλεις, γιατί έχει ξεπουλήσει τα πάντα και πλέον ανήκουν στο ΔΝΤ και την ΕΕ και 2)δε μας πετά αέρια μουστάρδας, γιατί δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία, ούτε για μουστάρδα-ούτε για κέτσαπ και τα χημικά που ρίχνουν οι ματατζήδες, είναι από τη δεκαετία του '70,μόλις τελειώσουν,θα χρησιμοποιούν τα διαβόητα "κανονάκια" νερού με (δωρεάν) μολυσμένο νερό από ποτάμια και θάλασσες της χώρας,ώστε να ξεπαστρέψουν και τον τελευταίο διαδηλωτή.