Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009

φασιστοπαπαδαριό

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς αντέδρασε στην απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού να «κόψει» σκηνές από φιλμ του, που προβάλλεται στο Μουσείο της Ακρόπολης, χαρακτηρίζοντας το γεγονός, σε συνέντευξη που παραχωρεί στα Νέα, «λυπηρό και απαράδεκτο».


κ.γαβράς

Στο εκπαιδευτικό βίντεο που προβάλλεται στη γυάλινη αίθουσα του Παρθενώνα, εμφανίζονται ανδρικές φιγούρες που σφυροκοπούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, οι οποίες
(γιατί άραγε?) κατά την εκκλησία της Ελλάδας ΑΕ παραπέμπουν σε ορθόδοξους ιερείς.


κάτι τέτοια μούτρα λογοκρίνουν και καθορίζουν τις ζωές μας. κάτι τέτοιοι ελεεινοί τύποι αφόρισαν τον Καζαντζάκη..

Σε σχετική δήλωσή του ο χέστης πρόεδρος του Μουσείου, καθ. Δημήτρης Παντερμαλής, -μεταξύ άλλων- αναφέρει ότι οι παραπάνω σκηνές εξέπεσαν σε ένα πλάνο 12 δευτερολέπτων, που έτσι και αλλιώς δεν έχει σχέση με την ουσία των πραγμάτων, και ασφαλώς δεν αποτελεί κανενός είδους λογοκρισία. Δηλαδή και μαλ@κίες λέει και χέστης ,το ξαναλέω, είναι μιας και αυτή ΕΙΝΑΙ η ουσία των πραγμάτων μιας και ο σκοπός του φιλμ ήταν να δείξει τις καταστροφές που έχει υποστεί το μνημείο ανά τους αιώνες από ανθρώπινο χέρι (και δη απο το αγνό, χριστιανικό χέρι) και ΑΠΟΤΕΛΕΙ αισχρό παράδειγμα λογοκρισίας κατόπιν παρέμβασης της εκκλησίας ΑΕ.


εκκλησία ΑΕ-κράτος διαχρονική και αμφίδρομη σχέση..εδώ επί χούντας σε εκδήλωση. δεξιά φαίνεται κι ο χριστόδουλος -σας πάω- που μελετούσε..

Ό,τι δείχνει το βίντεο είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, όπως είναι και όλες οι καταστροφές και βανδαλισμοί που έχουν διαπράξει κατά καιρούς, αιώνες τώρα, οι χριστιανοφασίστες σε αρχαίους ναούς και κειμήλια.
Ο σκηνοθέτης εξετάζει το ενδεχόμενο της αφαίρεσης του ονόματός του, από το συγκεκριμένο βίντεο.

Ψάχνωντας βρήκα και την εξήγηση από εκκλησιαστικό μπλόγκ περί του γεγονότος, μεταφέρω χωρίς να αλλάξω ούτε κόμμα,το σχετικό κείμενο..Written by orthodoxos

22/02/2009 στίς 2:09 μμ

Ιερείς ΔΕΝ γκρεμίζαν, συντηρούσαν τον Παρθενώναν (έΓΚΥΡΟΝ!!!)

Ο γράφων τούτον τον Ιερόν πόστιον (ΕΓώ!!!) πριν μονάσει εις έναν Ιερόν Λόφον μετά του μοναχικού λαπτόπ του (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) εσπούδασεν κινηματογραφικήν σκηνοθεσίαν εις σχολήν, του λεγόμενου Ευσεβούς Σταυράκου.

Δια τούτο σας λέγω υπευθύνως ότι τα τεμάχιαν τα οποίαν έπεφταν εκ του αετώματος του Παρθενώνος, ήτο φθαρμένα και χρειάζοντο επειγόντως συντήρισην!!!!

Όλαν τα άλλαν είναι ψεύδη τα οποίαν διαδίδουν ψιθυρισταί εκ των παγανιστών, σατανιστών, παπικών, λουθηρανών, καλβινιστών, αθέων και κομμουνιστών.

+

Εις άπαντας πλην των φιλοπτώχων εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
+
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν


αυτοκράτωρ θεοδόσιος-ο διώκτης της ειδωλολατρείας..ο "άγιος" χριστιανοβανδαλιστής..κατήργησε μέχρι και τους ολυμπιακούς αγώνες (σημ: άλλο οι ολ. αγώνες τότε κ άλλο τώρα)

Με προτροπή μάλιστα προς ολα τα χριστιανικά μπλογκς (αν έχουν το θεό τους) να αναδημοσιεύσουν αυτή την ηλίθια αιτιολόγηση τύπου ζαρντινιέρας..
Και κάτι άλλο, αφήστε τους αυνανιστές και κοιτάχτε τους παιδεραστές σας.
Τα λέμε στην κόλαση βρωμιάρηδες..